Colson

levering, montage, installatie en service
lees meer Neem contact op

Horeca koeling

Als u uw eigen horecazaak heeft, is een goede horeca koeling noodzakelijk. Anders zouden al uw etenswaren in een mum van tijd bederven. U kunt kiezen voor verschillende vormen van horeca koeling. Zo kunt u een gewone koelkast aanschaffen, maar ook kiezen voor een koelcel.

Ontdek hier een van onze diensten:

Horeca apparatuur

Waar vindt u goede horeca koeling?

Er zijn vele leveranciers van horeca koeling, maar er kan er maar één de beste zijn. Colson is zonder twijfel de nummer één in Limburg en omstreken op het gebied van horeca koeling. Het bedrijf staat bekend om de koeltechniek en richt zich al jaren op de horeca-markt. Colson is niet de minste. Het bedrijf is een erkende leverancier van koeltechniek en lid van de NVKL, de Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van Koudetechniek en Luchtbehandeling. Twee keer per jaar wordt het bedrijf gecontroleerd. Zo wordt gegarandeerd dat er voortdurend innovatie is wat betreft de volgende zaken:

  • Scholing van de koeltechnici;
  • Technieken die worden gebruikt;
  • Naleving van de EU-regelgeving.

Een ruim aanbod

Colson heeft een zeer uitgebreid aanbod van horeca koeling. Zo vindt u hier koelkasten en koelcellen. Er is echter meer. Ook meer specifieke producten worden verkocht, zoals koelvitrines, ijsvitrines, bierkoelingen, wijnkoelkasten en sapautomaten. Alles op het gebied van koeling is te vinden in onze webshop. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Hopelijk horen we snel van u!