Colson

levering, montage, installatie en service
lees meer Neem contact op

Airco Zuid-Limburg

Als u in Limburg woont en de beste airco wilt, dan vertrouwt u op dé specialist uit Zuid-Limburg. Colson uit Maastricht is dé specialist in koelsystemen en airco en levert al sinds 1974 de beste verkoeling van Limburg. Het maakt niet uit waar de airco in uw huis in Zuid-Limburg moet worden geplaatst, onze specialist installeert hem voor u. Dankzij onze expertise heeft u een betrouwbare airconditioning en kunt u het hoofd koel houden.

Ontdek hier een van onze diensten:

Airconditioning

 

De beste airco in Zuid-Limburg met uitstekende service

Airconditioning kan tegenwoordig overal geplaatst worden. Waar we het voornamelijk kennen in de auto is de airco door de steeds warmere zomers in Nederland steeds meer in opkomst voor thuis, ook in Zuid-Limburg. Met name de slaapkamer is een populaire locatie voor het plaatsen van een airconditioning. Er is immers niets zo vervelend als een onprettige en bezwete nacht waarin u geen oog dicht doet. Naast particulieren doen ook steeds meer bedrijven uit Limburg een beroep op ons als airco specialist en expert voor hun airconditioning. Dankzij onze uitstekende service weten steeds meer bedrijven ons te vinden voor een airco. Bij bedrijven in Limburg plaatsen wij doorgaans Fujitsu Airconditioning. Deze behoort tot de top drie van de wereld. Fujitsu Airconditioning levert ook fluisterstille units voor thuis. Uiteraard hebben wij meer airco’s in ons assortiment. Colson is meer dan een leverancier van de beste airconditionings. Vanuit Zuid-Limburg bezoekt onze specialist heel Limburg voor de beste airco en uitstekende service. Tot onze diensten behoren:

  • Een adviesgesprek om te bepalen welke airconditioning past bij uw situatie
  • Een snelle levering met professionele montage en installatie
  • Uitstekende en betrouwbare service en reparatie, mocht er onverhoopt iets stukgaan

 

Kies voor de beste service

Waar u ook woont in Limburg, voor de beste airco en de beste service, kiest u voor dé specialist uit Zuid-Limburg. Wij staan ook klaar voor uw luchtbehandeling. Voor meer informatie kunt u contact met onze experts in Maastricht opnemen via +31 (0)43 363 10 53 of een e-mail sturen naar info@colson.nl. In de webshop ziet u wat we zoal te bieden hebben op het gebied van airconditioning. Plaats direct uw bestelling of plan een adviesgesprek in met onze experts voor de beste airconditioning voor u.