Colson

levering, montage, installatie en service
lees meer Neem contact op

Installatiebedrijven Maastricht

De beste van alle installatiebedrijven in Maastricht

Er zijn veel installatiebedrijven in regio Maastricht. Welke moet u kiezen? Colson, natuurlijk! Wij zijn dé specialisten in koeltechniek en airco, en uw partner wanneer u op zoek bent naar installatiebedrijven in en rondom Maastricht. Met meer dan 45 jaar ervaring staan wij klaar voor installatie en montage in heel Limburg.

Ontdek hier een van onze diensten:

Airconditioning

 

De beste keuze uit de vele installatiebedrijven in regio Maastricht

Wij zijn uw experts in airconditionings en koeltechniek. Wij staan voor u klaar in heel Limburg. Zo profiteert u van onze koeltechnieken in Weert, Heerlen en Roermond. Wij onderscheiden ons van andere installatiebedrijven in Maastricht door onze uitstekende service wanneer u een airco koopt in Zuid-Limburg. Wij gaan met onze klanten altijd een intakegesprek aan. Zo weten wij precies wat u nodig heeft om uw airconditioning of koeltechniek optimaal te laten werken.

 

Neem contact met ons op

Twijfel niet langer en kies voor de beste van alle installatiebedrijven in regio Maastricht. Onze specialisten staan voor u klaar in Limburg. Bekijk ons assortiment op onze website of bel naar +31 (0)43 363 10 53 om een intakegesprek te plannen. U kunt dit ook doen door een e-mail te sturen naar info@colson.nl of via ons contactformulier. De experts van Colson kijken ernaar uit om u te voorzien van onze koeltechniek of airconditioning.