Colson

levering, montage, installatie en service
lees meer Neem contact op

Koeltechniek Heerlen

Voor de beste koeltechniek in Heerlen, bent u bij Colson op het juiste adres. Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van koeltechniek en is zelfs een erkend leverancier. Beter gaat u het dus niet vinden op het gebied van koeltechniek in Heerlen.

Ontdek hier een van onze diensten:

Koeltechnieken

 

Colson levert de beste koeltechniek in Heerlen

Colson is gespecialiseerd op het gebied van koeltechniek en levert zeer uiteenlopende producten. Zo vindt u koel- en vrieskasten in ons assortiment, maar ook wijnklimaatcellen en wijn bewaarkasten. U bent er zeker van dat al uw producten goed koud blijven en niet kunnen bederven. Om onze klanten aan te tonen hoe professioneel ons bedrijf is, zijn wij aangesloten bij de NVKL, de Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van Koudetechniek en Luchtbehandeling. We worden daarnaast twee keer per jaar gecontroleerd, zodat we voortdurend blijven innoveren op het gebied van scholing, technieken en regelgeving. Wilt u uw zaak gekoeld hebben? Overweeg dan een airco voor uw bedrijf in Heerlen of Geleen. Onze airconditioning experts staan eveneens voor u klaar.

 

Hoe is de service van Colson?

Een lidmaatschap of keuring is uiteraard niet voldoende om aan de top te staan op het gebied van koeltechniek in Heerlen. Er is nog meer nodig. Daarom bieden wij onze klanten ook altijd het volgende:

  • Uitstekend advies;
  • Snelle en betrouwbare service. Binnen enkele dagen leveren wij uw producten al;
  • De levering, montage en installatie wordt door ons uitgevoerd.

Mocht er nu toch nog iets misgaan, dan kunt u 24 uur per dag contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)43 363 10 53 of een e-mail sturen naar info@colson.nl.Wij helpen u dan gelijk. Wacht dan ook niet langer en bekijk snel het aanbod in onze webshop. Wij verzekeren u dat de koeltechniek die u zoekt in Heerlen of Weert zeker te koop is bij ons.