Colson

levering, montage, installatie en service
lees meer Neem contact op

Koeltechniek Maastricht

Colson levert ongetwijfeld de beste koeltechniek in Maastricht. Heeft u een horecazaak en heeft u een nieuwe koel- of vriescel nodig, dan bent u bij Colson op het juiste adres. Dit is echter niet het enige wat Colson levert. Colson levert koeltechniek in de breedste zin van het woord. U vindt u hier bijvoorbeeld ook wijnklimaatcellen of ijsklontjesmachines. Voor koeltechniek in Maastricht is Colson dus het juiste adres.

Ontdek hier een van onze diensten:

Koeltechnieken

 

Wat maakt Colson zo bijzonder op het gebied van koeltechniek in Maastricht?

Colson is een uitstekend bedrijf dat al sinds jaar en dag bekend staat om de koeltechniek, luchtbehandeling en airconditioning die ze leveren. Vandaar dat het succesvolle bedrijf ook is aangesloten bij de NVKL, de Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van Koudetechniek en Luchtbehandeling. Daarnaast is Colson een erkend bedrijf en wordt het twee keer per jaar gecontroleerd. Elke keer weer bewijst het bedrijf dat het uitstekende kwaliteit levert. Bovendien is het door de keuring en status die het heeft voortdurend bezig met de volgende zaken:

  • De verbetering van scholing van koeltechnici;
  • De ontwikkeling van nieuwe technieken;
  • De verbetering van de richtlijnen om te voldoen aan de EU regelgeving.

 

Hoe is de service van Colson?

U bent natuurlijk vooral benieuwd naar de service van Colson. Voor u is het met name belangrijk dat u de beste koeltechniek van Maastricht ontvangt. Dat is zeker het geval. U kunt rekenen op een snelle en betrouwbare service. Wij leveren onze producten binnen enkele dagen. Vervolgens wordt alles gemonteerd en geïnstalleerd door één van onze deskundigen. Wanneer u daarna nog problemen ervaart, kunt u 24 uur per dag contact met ons opnemen. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Kijk dan snel in onze webshop en bestel meteen wat u zoekt! Heeft u vragen? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)43 363 10 53.