Colson

levering, montage, installatie en service
lees meer Neem contact op

Warmtegordijn winkel

Wilt u een warmtegordijn in de winkel? Dat is mogelijk. Een goed warmtegordijn voor in de winkel vindt u bij Colson. Zo hebben uw klanten het meteen lekker warm wanneer ze u winkel binnenstappen in de winter. Een betere ontvangst kunt u niet wensen.

Ontdek hier een van onze diensten:

Luchtbehandeling

 

Waarom zou u een warmtegordijn in uw winkel plaatsen?

Vele winkels hebben tegenwoordig een luchtgordijn. Dit wordt vaak ook een warmtegordijn genoemd. Zo’n warmtegordijn valt onder de luchtbehandeling. Er zijn verschillende types warmtegordijnen. De drie bekendste staan hieronder op een rij:

  • Een elektrisch warmtegordijn. Dit is het goedkoopste warmtegordijn. Ook is het gemakkelijk te monteren. Het is echter wel duur in verbruik en in de zomer is het niet mogelijk om het gordijn te laten verkoelen in plaats van verwarmen;
  • Een warmtegordijn met warm water wisselaar. Dit warmtegordijn is ook relatief goedkoop om aan te schaffen en gemakkelijk te monteren. Daarnaast is dit type warmtegordijn juist goedkoop in het verbruik. Enige nadeel is wel dat u een cv-ketel nodig heeft en dat er leidingen moeten worden aangelegd. Daarnaast kan ook dit gordijn niet verkoelen;
  • Een warmtegordijn met waterpomp. Dit is de duurste optie, maar u krijgt er ook het meeste voor terug. Er is geen elektriciteit of een cv-pomp nodig. Het is zeer goedkoop qua verbruik en het is ook mogelijk om te koelen. Dit vereist echter wel een lastige montage en de aanschaf is duur. Deze kosten haalt u er echter na een paar jaar wel weer uit door het lage verbruik.

 

Verkoel uw zaak

Uw winkel in Maastricht kan in de zomer erg warm worden. Naast het koel houden van uw producten kunt u ook uw klanten koel houden. Wij hebben airco’s voor u in Maastricht. Zit uw zaak in Heerlen? Ook dan vertrouwt u op onze Airco specialist. Vertrouw op ons voor een airconditioning in Limburg naast een warmtegordijn voor uw winkel.

 

Koop een warmtegordijn voor in uw winkel bij Colson!

Als u eenmaal weet welk type warmtegordijn in uw winkel moet worden geplaatst, kunt u contact opnemen met Colson door te bellen naar +31 (0)43 363 10 53 of stuur een e-mail naar info@colson.nl. Wij zullen u dan helpen in uw zoektocht naar het ideale warmtegordijn. Daarnaast zullen wij het komen afleveren, monteren en installeren. U kunt natuurlijk ook altijd eerst even rondneuzen in de webshop van ons bedrijf voor u een beslissing neemt.