Colson

levering, montage, installatie en service
lees meer Neem contact op

Warmtepomp Limburg

Wilt u een warmtepomp kopen in Limburg, inclusief installateur uit regio Maastricht? Bekijk dan het uitgebreide aanbod van Colson. Wij leveren, installeren en repareren een ruim assortiment aan koeltechnieken, airconditioning, luchtbehandeling en horeca-apparatuur. In ons brede aanbod vindt u gegarandeerd het product dat volledig aansluit bij uw wensen. Een warmtepomp en andere producten schaft u dus aan bij de ervaren installateur uit Maastricht, provincie Limburg.

Ontdek hier een van onze diensten:

Luchtbehandeling

 

Onze installateur uit Maastricht plaatst uw warmtepomp in Limburg

Laat de installatie van een warmtepomp over aan onze installateur uit Maastricht, te Limburg. Met een warmtepomp verwarmt u uw huis of uw water. Deze manier van verwarmen heeft verschillende voordelen. U bespaart bijvoorbeeld flink op uw energieverbruik en heeft u minder primair energieverbruik voor dezelfde opbrengst. Daarnaast wordt CO2-uitstoot verlaagd en is er sprake van tapwater rendement. Ook ontvangt u de ISDE-subsidie vanaf € 2.300, -. Een warmtepomp kan worden toegepast op verschillende manieren:

 

  • In combinatie met vloerverwarming;
  • In combinatie met radiatoren;
  • In combinatie met dynamische convectoren;
  • In combinatie met sanitair warm water.

 

Zowel voor uw woning als voor uw onderneming kan het interessant zijn een warmtepomp aan te schaffen bij een ervaren installateur zoals Colson uit Maastricht, Limburg. Daarnaast leveren wij diverse andere producten, zoals koel- en vriesapparatuur. Heeft u een winkel met versproducnten? Dan hebben wij warmtegordijnen voor uw winkel.

 

Onze installateur in Limburg lost het defect aan uw warmtepomp direct op

Naast de aanschaf bent u bij een installateur van ons bedrijf uit Maastricht ook in goede handen voor de montage van uw warmtepomp, waar u ook in Limburg woont. Als een van de beste  installatiebedrijven van Maastricht zorgen er altijd voor dat de warmtepomp direct werkt. Is er een defect opgetreden aan de warmtepomp? Ook dan zorgt een professionele installateur van Colson in Maastricht, Limburg, dat uw warmtepomp zo snel mogelijk wordt gemaakt.

 

Zakelijke en particuliere klanten

We staan klaar voor zowel zakelijke als particuliere klanten. U kunt dus altijd bij ons terecht! Heeft u een herecazaak? Dan helpen wij u aan een uitstekende wijnklimaatkast. Heeft u vragen over onze producten of over onze dienstverlening? Dan kunt u ons altijd bellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)43 363 10 53 en via info@colson.nl. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, want onze deskundige medewerkers staan u graag te woord!