Onze werkzaamheden bestaan uit het verkopen en installeren van koel- en vriesinstallaties, airconditioning, luchtbehandeling en horeca apparatuur. Ook het verlenen van service en onderhoud aan deze apparatuur vallen onder werkzaamheden. Ons bedrijf telt momenteel zes enthousiaste medewerkers die voor u klaar staan om u zo snel en correct mogelijk te ondersteunen.

Icoon van Airconditioning

Bijna elke auto wordt er tegenwoordig standaard mee uitgerust, terwijl nog weinig mensen kiezen voor airconditioning thuis. We zitten gemiddeld maar een uurtje per dag in de auto, maar slapen 6 tot 8 uur. Een goede nachtrust zorgt voor een uitgerust gevoel en een goed humeur. Ook mensen met allergieën of astma zijn zeer gebaat met een airconditioning op de slaapkamer. Vraag naar de mogelijkheden!
Lees meer…

Icoon van verse lucht

Wij bieden oplossingen voor elke situatie, van heel eenvoudig tot heel complex, maar altijd op maat! Verse lucht op basis van warmte terug winning (WTW), met of zonder verwarming/koeling voor kantoren, verblijfsruimtes, restaurants etc. Afzuiging van zalen, keukens, natte cellen etc. Maar ook bevochtiging of ontvochtiging van uw kelder, archief etc. behoort onder luchtbehandeling.
Lees meer…

Contact met Colson

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier in.
U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK