Airconditioning is bijna niet meer in ons dagelijkse leven weg te denken.

Bijna elke auto wordt er tegenwoordig standaard mee uitgerust, terwijl nog weinig mensen kiezen voor airconditioning thuis. We zitten gemiddeld maar een uurtje per dag in de auto, maar slapen 6 tot 8 uur. Een goede nachtrust zorgt voor een uitgerust gevoel en een goed humeur. Ook mensen met allergieën of astma zijn zeer gebaat met een airconditioning op de slaapkamer. Vraag naar de mogelijkheden!

Wat kunt u zelf doen?

Automatische ontdooi-functie

Als de buitentemperaturen laag zijn, met een hoge luchtvochtigheid, kan er tijdens de verwarmingsfunctie ijs ontstaan op de buitenunit. Dit kan de prestaties van de airconditioner nadelig beïnvloeden. Om de airconditioner tegen vorst te beschermen is deze unit voorzien van een micro-computer-gestuurde automatische ontdooifunctie. Als er ijs ontstaat zal de airconditioner van tijd tot tijd stoppen en het ontdooi-proces zal korte tijd werken (max. 15 minuten). Tijdens dit proves knippert het OPERATION-lampje. Als na de verwarmingsfunctie ijs op de buitenunit ontstaat, zal de unit automatisch stoppen na een aantal minuten draaien. Vervolgens start de ontdooi-functie.

Ook airconditioning voor bedrijven valt onder ons takenpakket, ook hier geldt: “gaat niet, bestaat niet”. Vaak lijkt de oplossing ver weg, maar we vinden bijna altijd een weg die leidt naar een optimaal klimaat. Dit mede door de ruime keuze in apparatuur die er op de markt leverbaar is. Fujitsu Airconditioning wordt het meest door ons geïnstalleerd, Fujitsu behoort tot de top drie van de wereld en de prijs/kwaliteit is uitstekend. Het leveren van elk ander fabricaat is voor ons geen probleem.

Heeft u een storing aan uw airconditioner? Wij repareren elk A-merk airconditioner en kunnen bijna altijd elk onderdeel leveren. Ook onderhoud aan uw apparatuur is voor ons geen probleem. Heeft u een onderhoudscontract bij ons? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Contact met Colson

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier in.
U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK