Direct een prijsindicatie ontvangen? Vul onze rekenhulp in! >>>

De getoonde prijzen zijn slechts een ‘vanaf’ indicatie.

Algemeen

Colson Koeltechniek Airconditioning VOF (Kamer van Koophandel 14618501), hierna te noemen Colson Koeltechniek & Airconditioning, verleent u hierbij toegang tot colsonhoreca.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Colson Koeltechniek & Airconditioning behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Colson Koeltechniek & Airconditioning spant zich in om de inhoud van colson.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op colson.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Colson Koeltechniek & Airconditioning.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Colson Koeltechniek & Airconditioning. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Colson Koeltechniek & Airconditioning, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Contact met Colson

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier in.
U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK