Koeltechniek in Weert

Home|Koeltechniek Weert

Wilt u de beste koeltechniek in Weert vinden? Dan moet u bij Colson uit Maastricht zijn. Ons bedrijf is al sinds jaar en dag expert op het gebied van koeltechniek in de breedste zin van het woord. Zo leveren wij niet alleen koel- en vriescellen, maar ook wijnklimaatcellen en ijsblokjesmachines. Alles om uw producten koud te houden.

Airco’s van topmerken

Installaties op maat

Klimaatvriendelijk

Contact met Colson

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier in.
U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Hierom levert ons bedrijf de absoluut beste koeltechniek

Koeltechniek is iets waar u verstand van moet hebben. Daarom heeft Colson geschoolde professionals voor koeltechniek in dienst, die precies weten hoe zij uw producten het beste koel kunnen houden. Bovendien zijn wij aangesloten bij de NVKL, de Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van Koudetechniek en Luchtbehandeling. U bent er dus van verzekerd dat ons bedrijf functioneert volgens de wet en u de beste kwaliteit garandeert. De Via-Norm controleert ons twee keer per jaar en houdt ons op die manier scherp. Daardoor zijn we altijd up-to-date wat betreft:

  • Scholing van ons personeel;
  • Nieuwe technieken;
  • De EU-regelgeving.

Over de professionaliteit van ons bedrijf valt dus niet te twisten. Wij zijn een van de beste installatiebedrijven van Maastricht. Voor de beste koeltechniek van Weert moet u dus zeker naar Colson.

Colson Koeltechniek

Nog meer voordelen!

Het lidmaatschap van de NVKL en de professionaliteit van ons bedrijf zijn niet de enige redenen waarom u voor ons bedrijf kiest voor de beste koeltechniek. Wij leveren namelijk nog veel meer. Zo kunt u bij ons bedrijf altijd rekenen op een adviesgesprek en snelle en betrouwbare service. Ook wordt de koeltechniek door ons afgeleverd, gemonteerd en geïnstalleerd. Als er iets kapot is, kunt u 24 uur per dag contact met ons opnemen. Twijfel dus niet langer en kijk snel in onze webshop voor het actuele aanbod op het gebied van koeltechniek of bel naar +31 (0)43 363 10 53 voor meer informatie. U kan ook een e-mail sturen naar info@colson.nl om in contact te komen met onze experts in koeltechniek en airconditioning.