Laat u airco door ons plaatsen in Limburg

Home|Airco plaatsen Limburg

Wilt u een airco laten plaatsen in Limburg? Dan is de keuze voor u snel gemaakt, want ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van airconditioning. We zijn al jaren actief in de branche, hanteren enkel de hoogste criteria en zijn distributeur van de beste airconditioningmerken. Als er dus één aanbieder is waarvan u in Limburg uw airco wilt kopen, dan zijn wij het wel. Plaats uw vertrouwen in Colson uit Maastricht, dan kunt u de steeds warmer wordende zomers gemakkelijk aan.

Airco’s van topmerken

Installaties op maat

Klimaatvriendelijk

Contact met Colson

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier in.
U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Een airco kopen en plaatsen; bij ons kan het gemakkelijk allebei

Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod aan airconditioning. Dat is natuurlijk ook wat u mag verwachten van een dergelijke specialist. Vanwege dit brede assortiment, is het mogelijk om u met alle soorten en maten te ontzorgen. Wat uw koeluitdaging ook mag zijn; door het kopen en laten plaatsen van een airco door onze specialisten, is de klus snel geklaard. De juiste airo-oplossing kan voor u verschillende betekenissen hebben. Door het kopen en plaatsen van een airco op uw slaapkamer slaapt u bijvoorbeeld beter, terwijl u met een aangenaam binnenklimaat bijvoorbeeld ook beter thuiswerkt. U vindt bij Colson zelfs airco voor op kantoor. We leveren met name de airco van Fujitsu op, welke behoort tot de wereldwijde top. Als u een ander soort airco wilt kopen en laten plaatsen, is dit uiteraard ook mogelijk.

Colson Koeltechniek

Benader ons snel en plan een adviesgesprek in

Laat een airco bij u plaatsen, zowel bij u thuis als, indien gewenst, op kantoor. Plan hiervoor snel een adviesgesprek in. Samen achterhalen we welke airco het beste is voor uw situatie. Vervolgens doen wij wat we beloven en zorgen we voor een volledig ontzorgde levering, montage en controle van de installatie. Binnen enkele dagen na het kopen heeft u uw nieuwe airco al in huis voor het plaatsen. Neem contact met onze experts op via +31 (0)43 363 10 53 of info@colson.nl bij vragen. Wij zijn overigens van verschillende markten thuis. Zo plaatsen wij ook graag uw warmtepomp in Limburg.