Een warmtepomp voor uw pand in Limburg

Home|Warmtepomp Limburg

Wilt u een warmtepomp kopen en de service van een installateur inschakelel uit regio Maastricht in Limburg? Bekijk dan het uitgebreide aanbod van Colson. Wij leveren, installeren en repareren een ruim assortiment aan koeltechnieken, airconditioning, luchtbehandeling en horeca-apparatuur. In ons brede aanbod vindt u gegarandeerd het product dat volledig aansluit bij uw wensen. Een warmtepomp en andere producten schaft u toch ook liever aan bij een gerenommeerde installateur?

Airco’s van topmerken

Installaties op maat

Klimaatvriendelijk

Contact met Colson

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier in.
U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Onze installateur plaatst uw warmtepomp binnen de kortste keren

Laat de installatie van een warmtepomp over aan onze installateur van een van de beste installatiebedrijven van Maastricht. Waarom moet u dit doen? Dat is omdat het dé manier is waarmee een huis of uw water goed wordt verwarmd. Dit heeft verschillende voordelen. U bespaart bijvoorbeeld flink op uw energieverbruik en u heeft minder primair energieverbruik voor dezelfde opbrengst. Daarnaast wordt CO2-uitstoot verlaagd en is er sprake van tapwaterrendement. Ook ontvangt u de ISDE-subsidie vanaf € 2.300, -. Een warmtepomp kan door de installateur worden toegepast op verschillende manieren:

  • In combinatie met vloerverwarming
  • In combinatie met radiatoren
  • In combinatie met dynamische convectoren
  • In combinatie met sanitair warm water

Zowel voor uw woning als voor uw onderneming kan het interessant zijn een warmtepomp aan te schaffen bij een ervaren installateur. Daarnaast leveren wij diverse andere producten, zoals koel- en vriesapparatuur of diverse koeltechnieken. Heeft u een winkel met versproducten? Dan hebben wij warmtegordijnen voor uw winkel.

Zakelijke en particuliere klanten

Bij ons bedrijf staan we klaar voor zowel zakelijke als particuliere klanten. U kunt dus altijd bij ons terecht! Heeft u vragen over onze producten of over onze dienstverlening? Dan kunt u ons altijd bellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)43 363 10 53 en via info@colson.nl. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, want onze deskundige medewerkers staan u graag te woord!

Colson Koeltechniek