Warmtegordijn voor uw winkel

Home|Warmtegordijn winkel

Wilt u een optimaal warmtegordijn in de winkel? Dat is mogelijk. Een goed warmtegordijn voor in de winkel vindt u bij Colson uit Maastricht. Zo hebben uw klanten het meteen lekker warm wanneer ze uw winkel binnenstappen in de winter. Een betere ontvangst kunt u niet wensen. Als ondernemer zult u ongetwijfeld de waarde inzien van het verzorgen van het juiste winkelklimaat. Met een warmtegordijn voor uw winkel zet u zeker een stap in de goede richting.

Airco’s van topmerken

Installaties op maat

Klimaatvriendelijk

Contact met Colson

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier in.
U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Wij verkopen verschillende opties voor het warmtegordijn in uw winkel

Vele winkels hebben tegenwoordig een luchtgordijn. Dit wordt vaak ook een warmtegordijn genoemd. Een warmtegordijn valt onder de luchtbehandeling. Er zijn verschillende types warmtegordijnen. De drie bekendste staan hieronder op een rij:

  • Een elektrisch warmtegordijn. Dit is het goedkoopste warmtegordijn. Ook is het gemakkelijk te monteren. Het is echter wel duur in verbruik en in de zomer is het niet mogelijk om het gordijn te laten verkoelen in plaats van verwarmen;
  • Een warmtegordijn met warm water wisselaar. Dit warmtegordijn is ook relatief goedkoop om aan te schaffen en gemakkelijk te monteren. Daarnaast is dit type warmtegordijn juist goedkoop in het verbruik. Enige nadeel is wel dat u een cv-ketel nodig heeft en dat er leidingen moeten worden aangelegd. Daarnaast kan ook dit gordijn niet verkoelen;
  • Een warmtegordijn met waterpomp. Dit is de duurste optie, maar u krijgt er ook het meeste voor terug. Er is geen elektriciteit of een cv-pomp nodig. Het is zeer goedkoop qua verbruik en het is ook mogelijk om te koelen. Dit vereist echter wel een lastige montage en de aanschaf is duur. Deze kosten haalt u er echter na een paar jaar wel weer uit door het lage verbruik.
Colson Koeltechniek

Verkoel uw zaak

Uw winkel kan in de zomer erg warm worden. Naast het koel houden van uw producten kunt u ook uw klanten koel houden door het tegenovergestelde van een warmtegordijn in uw winkel toe te passen. Wij hebben airco’s van ons bedrijf uit Maastricht. Zit uw zaak in Heerlen? Vertrouw dan op onze airco-specialist in Heerlen. U vertrouw namelijk op ons voor een airconditioning in heel Limburg naast een warmtegordijn voor uw winkel.

Koop een warmtegordijn voor in uw winkel

Als u eenmaal weet welk type warmtegordijn in uw winkel moet worden geplaatst, kunt u contact opnemen met Colson door te bellen naar +31 (0)43 363 10 53 of stuur een e-mail naar info@colson.nl. Benader ons dus snel. Wij zullen u dan helpen in uw zoektocht naar het ideale warmtegordijn. Daarnaast zullen wij het komen afleveren, monteren en installeren. U kunt natuurlijk ook altijd eerst even rondneuzen in de webshop van ons bedrijf voor u een beslissing neemt.

Colson Koeltechniek