Voor uw airco de specialist van Heerlen

Home|Airco specialist Heerlen

Wilt u voor uw airco een specialist in de omgeving van Heerlen inschakelen? Of heeft u ergens anders een airco staan die wel een reparatie of aircoservice kan gebruiken in Limburg? Dan is Colson uit Maastricht het juiste bedrijf voor u. Wij zijn al decennia gespecialiseerd in het leveren van koeltechniek, airconditioning, luchtbehandeling en horeca-apparatuur. Wij leveren die producten echter niet alleen; we zorgen ook voor professionele reparatie van die producten.

Airco’s van topmerken

Installaties op maat

Klimaatvriendelijk

Contact met Colson

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier in.
U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Voor een optimale airco is de aircoservice van onze specialist wat u nodig heeft

Colson is dé specialist op het gebied van de airco aan wie u een aircoservice toevertrouwt. Wij bieden uitsluitend producten en diensten aan van uitstekende kwaliteit. Zo kunt u bij ons diverse airconditioners aanschaffen van verschillende erkende merken. Eén van die merken is Fujitsu. Airconditioning van dat merk leveren en installeren wij dan ook het meest, maar u kunt bij ons ook airconditioning van andere topmerken en laten installeren. Dat is waar de aircoservice van dé specialist in koelingen en luchtbehandeling voor staat!

Airco reparatie en installatie van de specialist in Limburg

Bij Colson kunt u niet alleen terecht voor de aanschaf van apparatuur. Bij ons bent u ook in goede handen voor de installatie en de montage van uw apparatuur. Zo zijn wij ook in te schakelen voor een snelle reparatie van uw airco of een complete aircoservice. Ons bedrijf verzorgt de reparatie van elke soort airco en we kunnen bijna elk onderdeel naleveren. Ook voor koeltechniek in Weert zijn we u graag van dienst.

Colson Koeltechniek
Colson Koeltechniek

Diverse producten beschikbaar in de webshop

Ons bedrijf beschikt over een zeer uitgebreid assortiment, wat wij verkopen in onze webshop. Hier vindt u dan ook al uw apparatuur omtrent koelen en vriezen of ander keukenapparatuur vinden. Ook voor luchtbehandeling in Limburg vertrouwt u op onze diensten. Wilt u meer informatie over onze producten of wilt u geadviseerd worden over de apparatuur die past bij uw situatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)43 363 10 53, of stuur een e-mail naar info@colson.nl Wij bespreken de mogelijkheden graag met u; of u nu een reparatie van uw airco behoeft door een specialist of ons graag inschakelt voor een volledige aircoservice.