Luchtbehandeling Limburg

Home|Luchtbehandeling Limburg

Voor de beste luchtbehandeling van Limburg gaat u naar Colson uit Maastricht. Ons bedrijf zorgt dat u thuis of op uw werk altijd kunt genieten van frisse en verse lucht. Dit is zeer belangrijk. Wanneer de luchtkwaliteit niet goed is, kunt u hier last van krijgen. Zeker wanneer u astma of allergieën heeft, kan dit voor grote problemen zorgen. Maar ons bedrijf biedt de oplossing aan met de beste luchtbehandeling.

Airco’s van topmerken

Installaties op maat

Klimaatvriendelijk

Contact met Colson

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier in.
U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

De beste luchtbehandeling

Hoezo levert Colson eigenlijk de beste luchtbehandeling? Dit komt vooral door de verscheidenheid aan oplossingen voor luchtproblemen. Voor iedere situatie hebben wij een passende oplossing. Er zijn een aantal veel voorkomende luchtbehandelingen. De belangrijkste zetten we even voor u op een rij:

  • Het leveren van verse lucht op basis van warmte terugwinning. Dit kan gepaard gaan met verwarming of koeling, maar dat is niet noodzakelijk. Deze manier van luchtbehandeling ziet u vaak bij kantoren en restaurants
  • Afzuiging in grote zalen en bijvoorbeeld keukens
  • Bevochtiging of juist ontvochtiging in kelders of archieven en vergelijkbare ruimtes
  • Luchtgordijnen voor in winkels. Deze kunnen elektrisch zijn, maar ook werken door middel van een CV of waterpomp. Indien nodig, kunnen ook deze door ons worden geleverd.

De beste service voor luchtbehandeling

U ziet dat ons bedrijf vele verschillende oplossingen biedt voor luchtbehandeling. Dit is echter niet het enige waar het bedrijf om bekend staat. Wij leveren namelijk ook een uitstekende service. Producten worden altijd snel geleverd. Ze worden gemonteerd en geïnstalleerd door monteurs die wij zelf in dienst hebben. Ook voor airco-installaties in Limburg bent u bij ons in goede handen. Zo plaatsen wij graag uw airco in Weert. Tevens regelen wij graag een klimaatinstallatie op uw kantoor. Onze monteurs kunnen ook langskomen voor reparaties, wanneer dat nodig is.

Colson Koeltechniek
Colson Koeltechniek

Benader ons altijd voor de juiste behandeling

U kunt op meerdere manieren contact met onze airconditioningexperts opnemen wanneer u vragen heeft, bijvoorbeeld door te bellen naar +31 (0)43 363 10 53 of door een e-mail te sturen naar info@colson.nl. Bent u juist helemaal zeker dat u luchtbehandeling van ons wilt of ontvangt u graag meer informatie over ons? Kijk dan snel in onze webshop!