Airco en hoogwaardige installatie in Limburg

Home|Airco installatie Limburg

Wilt u een airco aanschaffen en direct de installatie laten plaatsvinden bij u in de provincie Limburg? Bij Colson uit Maastricht bent u in goede handen. Wij zijn dé specialist op het gebied van koeltechniek en airconditioning. Als bedrijf en installateur leveren wij een airco aan zowel zakelijke klanten als aan particulieren in regio Limburg.

Airco’s van topmerken

Installaties op maat

Klimaatvriendelijk

Contact met Colson

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier in.
U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Uw airco en de installatie laten verzorgen door onze installateur

Met een installatie voor de airco, die u kunt aanschaffen bij Colson, profiteert u van diverse voordelen die voortkomen uit de bekwame plaatsing door onze installateur. Zo geniet u bijvoorbeeld van een goede nachtrust. Ook vermindert het de klachten die mensen hebben met astma en allergieën. De professionele installateur van ons bedrijf zorgt altijd voor een airco en installatie op maat die een optimaal klimaat in de hand werkt. Wij verzorgen onze service in heel Limburg, waardoor u onder andere op ons rekent voor de installatie van:

Wilt u een airco op uw kantoor Limburg? Ook dan zijn we u graag van dienst.

Colson Koeltechniek

Profiteer van snelle en betrouwbare service

Al sinds 1974 is Colson toonaangevend in de koelbranche en dat merkt u! Bij alle producten die u bij ons bestelt, zitten levering, montage en installatie bij de prijs inbegrepen. Onze installateur is voor de installatie van uw airco snel bij u. Wilt u meer weten over ons ruime assortiment, bijvoorbeeld over onze klimaatinstallatie voor op kantoor? Of heeft u interesse in onze koeltechnieken? U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen. Bel naar +31 (0)43 363 10 53, of stuur een e-mail naar info@colson.nl.