Een airco voor u in Geleen

Home|Airco Geleen

Wilt u de beste airco in de buurt van Geleen voor uzelf aanschaffen? Colson uit Maastricht is één van de grootste bedrijven op het gebied van airconditioning. Ons bedrijf uit begon in 1974 als expert op het gebied van koeltechniek en luchtbehandeling. Deze reputatie hebben wij door de jaren heen keer op keer waargemaakt. Vandaar dat u vandaag de dag op ons rekent voor de allerbeste airco die er met geld te koop is.

Airco’s van topmerken

Installaties op maat

Klimaatvriendelijk

Contact met Colson

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier in.
U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Altijd en overal genieten van uw hoogwaardige nieuwe airco

Steeds meer mensen denken erover om airconditioning aan te schaffen. Dit gebeurt al veel vaker op kantoor, maar mensen schaffen ook met grote regelmaat een airco aan voor in huis. Ook in uw eigen woning wilt u op warme zomerdagen natuurlijk kunnen genieten van wat koelte. De airconditioning van Colson zal daar zeker voor zorgen. Bovendien zuivert onze airco de lucht. Naast een goede airco rekent u bij ons ook op de beste service. Na een adviesgesprek leveren wij uw airco, die wij voor u ook binnen de kortste keren monteren én installeren. Bij defecten staan wij ook voor u klaar. Wist u dat u ook in andere delen van Limburg op onze hoogwaardige service en producten kunt rekenen? Zo treden wij ook op als aircospecialist in Heerlen.

Colson Koeltechniek

Neem contact op met onze experts

Neem voor vragen altijd contact op via telefoonnummer +31 (0)43 363 10 53 of het contactformulier. Wilt u eerst even rustig kijken hoe ons aanbod eruitziet? Dan kunt u een kijkje nemen in onze webshop. De beste airco vindt u bij ons bedrijf uit Maastricht! Wij verzorgen ook graag de installatie bij u in Limburg.