Airco in Zuid-Limburg

Home|Airco Zuid-Limburg

Als u de beste airco wilt kopen, dan vertrouwt u op dé specialist voor installatie en service uit Zuid-Limburg. Colson uit Maastricht is dé meest vooraanstaande speler in koelsystemen en airco en levert al sinds 1974 de beste airconditioning van Limburg. Het maakt niet uit waar de airco in uw huis moet worden geplaatst, onze specialist installeert hem voor u. Dankzij onze airco en de montagevaardigheid van onze specialist, heeft u een betrouwbare airconditioning en kunt u het hoofd koel houden.

Airco’s van topmerken

Installaties op maat

Klimaatvriendelijk

Contact met Colson

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier in.
U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

De beste airco verdient ook een uitstekende service

Airconditioning kan tegenwoordig overal geplaatst worden. Waar we het eerst voornamelijk kenden in de auto, is de airco door de steeds warmere zomers in Zuid-Limburg steeds meer in opkomst voor in huis. Denk maar eens aan de intrede van de airco van een specialist in Heerlen. Met name de slaapkamer is een populaire locatie voor het plaatsen van een airconditioning. Er is immers niets zo vervelend als een onprettige en bezwete nacht waarin u geen oog dicht doet. Naast particulieren doen ook steeds meer bedrijven een beroep op onze airco of de diensten van ons als specialist en airconditioningexpert voor hun airconditioning. Dit is natuurlijk volledig het resultaat van onze uitstekende service die van iedere airco een voorbeeld van de ongekende mogelijkheden van koelende techniek maakt.

Profiteer van een airco die is vervaardigd door een topmerk

Bij bedrijven plaatsen wij doorgaans Fujitsu Airconditioning. Deze behoort werkelijk tot de absolute wereldtop. Fujitsu Airconditioning levert ook fluisterstille units voor thuis. Uiteraard hebben wij meer airco’s in ons assortiment. Colson is namelijk meer dan een leverancier van de beste airconditionings. Onze specialist bezoekt uw woning of kantoor graag voor de beste airco en uitstekende service als u geïnteresseerd bent in een topmerk. Tot onze diensten behoren verder:

  • Een adviesgesprek om te bepalen welke airconditioning past bij uw situatie
  • Een snelle levering met professionele montage airco-installatie in Limburg
  • Uitstekende en betrouwbare service en reparatie, mocht er onverhoopt iets stukgaan
Colson Koeltechniek
Colson Koeltechniek

Kies voor de beste service door ons snel te benaderen

Waar u ook woont, voor de beste airco en de beste service, kiest u voor dé specialist. Wij staan ook klaar voor uw luchtbehandeling in Limburg. Voor meer informatie over ons neemt u contact met onze experts opnemen via +31 (0)43 363 10 53 of stuurt u een e-mail sturen naar info@colson.nl. In de webshop ziet u wat we zoal te bieden hebben op het gebied van airconditioning. Plaats direct uw bestelling of plan een adviesgesprek in met onze experts voor de beste airconditioning voor u.