Colson

levering, montage, installatie en service
lees meer Neem contact op

Warmtepomp Limburg

Bent u op zoek naar een leverancier of installateur van de warmtepomp in de omgeving van Maastricht, in Limburg? Bekijk het uitgebreide aanbod van Colson dan eens. Wij leveren, installeren en repareren een ruim assortiment aan koeltechnieken, airconditioning, luchtbehandeling en horeca-apparatuur. In ons brede aanbod vindt u gegarandeerd het product dat volledig aansluit bij uw wensen. Al uw producten, zoals een warmtepomp, schaft u dus aan bij de leverancier, installateur en monteur Colson in Maastricht, Limburg.

Ontdek hier een van onze diensten:

Luchtbehandeling

Waarom een warmtepomp kopen bij Colson in Maastricht, Limburg?

De warmtepomp is een steeds vaker gebruikte alternatieve verwarmingsbron. Met een warmtepomp is het mogelijk huizen of water te verwarmen. Deze manier van verwarmen heeft verschillende voordelen. Zo bespaart u bijvoorbeeld flink op uw energieverbruik en heeft u minder primair energieverbruik voor dezelfde opbrengst. Daarnaast wordt CO2 uitstoot verlaagd en is er sprake van tapwater rendement. Ook ontvangt u de ISDE subsidie vanaf €2.300. Een warmtepomp kan worden toegepast op verschillende manieren:

  • In combinatie met vloerverwarming;
  • In combinatie met radiatoren;
  • In combinatie met dynamische convectoren;
  • In combinatie met sanitair warm water.

Zowel voor uw woning als voor uw onderneming kan het interessant zijn een warmtepomp aan te schaffen bij een specialist als Colson in Maastricht, Limburg. Daarnaast leveren wij diverse andere producten, zoals koel- en vriesapparatuur.

Voor defect aan warmtepomp direct een oplossing door installateur in Limburg

Heeft u eenmaal uw warmtepomp aangeschaft bij Colson in Maastricht in Limburg? Dan is het goed om te weten dat wij de warmtepomp niet alleen leveren. U kunt ons ook inschakelen als installateur van uw warmtepomp, waar u ook in Limburg woont. Wij zorgen er altijd voor dat de warmtepomp direct werkt. Is er een defect opgetreden aan de warmtepomp? Ook dan zorgt een professionele installateur van Colson in Maastricht, Limburg, dat uw warmtepomp zo snel mogelijk wordt gemaakt.

Zakelijke en particuliere klanten

Bij Colson staan we klaar voor zowel zakelijke als particuliere klanten. U kunt dus altijd bij ons terecht! Heeft u vragen over onze producten of over onze dienstverlening? Dan kunt u ons altijd bellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)43 363 10 53. Aarzel niet om contact op te nemen, onze deskundige medewerkers staan u graag te woord!