Colson

levering, montage, installatie en service
lees meer Neem contact op

Airco Geleen

Wilt u de beste airco in Geleen aanschaffen? Colson is één van de grootste bedrijven op het gebied van airconditioning. Ons bedrijf uit Maastricht begon ooit in 1974 als expert op het gebied van koeltechniek en luchtbehandeling. De airco die we in Geleen leveren, is zonder twijfel de beste in de regio.

Ontdek hier een van onze diensten:

Airconditioning

 

Uw airco in Geleen

Steeds meer mensen denken erover om airconditioning aan te schaffen. Dit gebeurt al steeds vaker op kantoor, maar mensen schaffen er ook steeds vaker één aan voor in huis. Ook thuis wilt u op warme zomerdagen natuurlijk kunnen genieten van wat koelte. De airconditioning van Colson kan daar zeker voor zorgen. Bovendien zuivert onze airco de lucht. Naast een goede airco in Geleen, rekent u bij ons ook op de beste service. Na een adviesgesprek leveren wij uw airco, die wij voor u monteren en installeren. Bij defecten staan wij ook voor u klaar. Ook in Heerlen kun je rekenen op onze koeltechniek.

 

Neem contact op met onze experts

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0)43 363 10 53 of het contactformulier. Je kan ook een e-mail sturen naar info@colson.nl. Wilt u eerst even rustig kijken hoe ons aanbod eruitziet? Dan kunt u een kijkje nemen in onze webshop. De beste airco van Geleen vindt u bij ons bedrijf uit Maastricht! Wij verzorgen ook graag de installatie in Limburg.