Colson

levering, montage, installatie en service
lees meer Neem contact op

Wijnklimaatkast Limburg

Voor de beste wijnklimaatkast van Limburg bent u bij Colson op het juiste adres. Ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd op het gebied van koeltechniek. Ook het koelen van wijn valt hieronder. Het aanbod wijnklimaatcellen en wijnklimaatkasten is dan ook zeer uitgebreid. U gaat de beste wijnklimaatkast van Limburg hier dus zeker vinden.

Ontdek hier een van onze diensten:

Luchtbehandeling

 

Lekkere wijn uit de beste wijnklimaatkast van Limburg

U wilt in uw restaurant of café natuurlijk goede wijn bieden. Een lauwe witte wijn zal weinig punten scoren bij uw gasten. Een goede wijnklimaatkast is dan ook zeer belangrijk. Zo houdt u uw wijntjes goed koud en kan u de beste wijn serveren aan uw gasten. Voor een goede wijnklimaatkast moet u bij Colson zijn. Wellicht profiteert u ook van een warmtegordijn voor uw vers waren. Ons bedrijf is dé specialist op het gebied van koeltechniek en is dan ook lid van de NVKL, de Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van Koudetechniek en Luchtbehandeling. We worden twee keer per jaar gecontroleerd en zorgen er daarom voor dat we altijd aan alle eisen voldoen voor koeltechnieken. U kunt bij ons onder andere rekenen op:

  • Zeer goed geschoolde koeltechnici;
  • Gebruik van de nieuwste technieken;
  • Een strikte opvolging van de EU regelgeving.

 

Snelle en betrouwbare service

U kunt bij Colson ook rekenen op snelle en betrouwbare service. Uw wijnklimaatkast zal binnen enkele dagen worden geleverd. Deze zal ook worden gemonteerd en geïnstalleerd. Daarnaast kunt u 24 uur per dag contact met ons opnemen als u vragen heeft of wanneer er een defect is, door te bellen naar +31 (0)43 363 10 53. Wilt u met eigen ogen zien dat onze experts u absoluut de beste wijnklimaatkast van Limburg kunnen leveren, dan moet u snel een kijkje nemen in onze webshop. Wilt u uw gasten koel houden? Overweeg dan een airco van de specialist.